

# Tuesday, March 30, 1:30-5 pm ET By Zoom

https://virginia.zoom.us/j/94068537241?pwd=bHpkV1B3ODNDc2w2Tkd2cXFMOFBBdz09 Meeting ID: 940 6853 7241

Passcode: 746936

# Schedule

- 1:30-1:35 Opening Remarks (5 min)
- 1:35-1:55 Session 1 (Grant Winners, 5-Min Talks, Questions During Break)
  - 1:35 Jacqueline Sahagian (History)
  - 1:40 Sophie Cook (Chemistry)
  - 1:45 Dennis Campell (Economics)
  - 1:50 Ian Becker (Psychology)
- 1:55-2:00 Break (5 min)

# 2:00-2:55 Session 2 (Huskey Winners, 10-Min Talks, 1-Min Question After Each)

- 2:00 Amanda McCubbins (Politics), American Drug Story: How Racialized Media Depictions of Drug Crises Shape Policy Agendas
- 2:11 Ephraiem Sarabamoun (Physics), The Strange World of Small Things
- 2:22 Jacod Malcomb (Environmental Sciences), Ghosts of Emissions Past: How 20th Century Air Pollution Affects 21st Century Forest Carbon Uptake
- 2:33 Phoebe Cook (Biology), Composition of Individual Personalities Alters Social Network Structure
- 2:44 Cabell Williams (Psychology), Effects of Parental Engagement on Oxytocin Receptor Gene Methylation and Neural Response to Social Stimuli

# 2:55-3:05 Break (10 min)

# **3:05-3:25** Session 3 (Grant Winners, 5-Min Talks, Questions During Break)

- 3:05 Eben Yonetti (Religious Studies)
- 3:10 Chang Liu (Chemistry)
- 3:15 Justin Mann (Art)
- 3:20 MD Amzad Hossain (Economics)

## 3:25-3:30 Break (5 min)

### 3:30-4:25 Session 4 (Huskey Winners, 10-Min Talks, 1-Min Question After Each)

- 3:30 Eyal Handelsman Katz (English), *Reflection-Based Grading in the Writing Classroom: An Equitable Alternative?*
- 3:41 María Larrazabal (Psychology), Identifying the Presence of State Social Anxiety Using Passive Mobile Sensing
- 3:52 Snigdha Das (Economics), Corruption and the Golden Goose Effect in the Context of a Bomb Task Experiment
- 4:03 Anna Way (Biology), *How Can Worm Research Help to Improve Cancer Treatments?*
- 4:14 Daniele Celano (History), Conflicting Laws of Liberty: How Fugitive Slave Law Reshaped Civil Liberties in the Civil War

### 4:25-4:35 Break (10 min)

### 4:35-4:55 Session 5 (Grant Winners, 5-Min Talks, Questions at Closing Remarks)

- 4:35 Ruixing Cao (Politics)
- 4:40 Joseph Foley (History)
- 4:45 Kamil Stelmach (Chemistry)
- 4:50 Patrice Wright (Sociology)

#### 4:55-5:00 Closing Remarks (5 min)

#### **Graduate School of Arts and Sciences Graduate Student Council**

To learn more about the Huskey Graduate Research Exhibition, a function of the Graduate School of Arts and Sciences Graduate Student Council, please visit:

#### http://gradcouncil.com/huskey

## 2021 Huskey Open Science Framework Meetings Page

Presenters are encouraged to upload their slides and supporting materials (e.g., data, code) to increase the transparency, accessibility, and reproducibility of their research.

https://osf.io/meetings/HGRE2021/

#### **Exhibition Organizers**

Jeremy Eberle, MA, Research Committee Co-Chair, Graduate Student Council Katie Daniel, MA, Research Committee Co-Chair, Graduate Student Council